British Motors na ”Izazovu 2024” – VOZILA

Organizator, Marketing mreža, ovim forumom nastavila je sa umrežavanjem i edukacijom kolega iz komunikacione struke, marketinga i PR-a.

Slogan ovogodišnjeg komunikacionog foruma bio je „Istina je IZAZOV“, a sama tema panela bila su pravila komunikacije luksuznih brendova, izazovi, strategije i balans između dugogodišnje prakse brendova i novih generacija milenijalaca.

Otvoren je niz atraktivnih tema o tome kako se gradi i sprovodi strategija komunikacije luksuznih brendova, koji su najveći izazovi, i kako brendovi odgovaraju na ekološke i druge trendove, kao i da li je u komunikaciji luksuznih brendova važniji proizvod ili iskustvo korisnika.

Vera je, kao predstavnik automobilske industrije, British Motorsa i OMR Luxury Stora, istakla opredeljenost OMR Group da dalje, sa svojim inostranim partnerima, razvija luxury biznis u regionu i kreira put dvosmerne komunikacije sa svojim klijentima.

Pored Vere, na panelu su učestvovale i Ivana Mrđa (osnivačica brenda Midori koji zastupa poznate brendove poput De Gournay, Andrew Martin, Flamant i Rug Company, kao i izdavačku kuću Assouline) i Ivana Karalejić (direktorka marketinga brenda Mia Mara – Dior, Valentino, Dolce & Gabbana, Max Mara, Celine, Jacquemus…) Panel je moderirala Ivana Laković, vlasnica agencije Luxury Integrated i predsednica udruženja ALBA.Source link

Možda vam se svidi

More From Author

+ There are no comments

Add yours